Reclamebureau Rotterdam

5 tips infographic laten maken

infographic-laten-maken-freelance-illustrator-rotterdam-animatie-laten-maken-rotterdam-letslearn-560px

 

5 tips infographic laten maken. In deze bijzondere tijden willen medewerkers graag helpenmet het inwerken van collega’s. Daarbij is de smartphone een goede tool. Hier 5 tips die helpen bij het filmen in een infographic. Letslearn! heeft door ons een infographic laten maken

Character Style sheet

CHARACTER-SHEET3

Character Style sheet.Character/style sheet met retro kleurenschema, voorbereid voor uitleganimatie, dus inclusief scharnier- draaipunten voor After Effects. In eerste instantie te gebruiken voor Infographic. Had deze nog op de plank liggen en kan er nu eindelijk wat leuks mee doen. hashtag#zinommeeaandeslagtegaan hashtag#lekkerbezig.

Wilt u een infographic laten maken? neem contact op, bel0643001553 of mail: snoeiv@me.com
Meer characterdesign voorbeelden zien? kijk dan op mn dribbble account http://snoeiv.dribbble.com

Intervence Brochure ontwerp

Intervence Brochure ontwerp. Recente brochure gemaakt voor Intervence Zeeland. Ieder kind veilig.
Soms lukt dat (tijdelijk) niet of niet meer. Intervence versterkt gezinnen met kinderen die ernstig in hun ontwikkeling worden bedreigd en waarvoor veiligheid ontbreekt en niet vanzelfsprekend is. We beschermen kinderen tegen een onveilige thuissituatie of tegen zichzelf. We doen dat met en aanvullend op de eigen kracht van het gezin, pleeggezin en omgeving. De missie van Intervence is dan ook: ieder kind veilig. Wij maakten met veel plezier de brochure.

credits:
André Snoei, Marco Reijken: ontwerp
André Snoei: Illustratie
Hamed Fahimi: Account

 

intervence-corporate-brochure-snoei-vormgeving-reclamebureau-rotterdamb-

 

Plattegrond NS 175 jaar

Plattegrond NS 175 jaar. SpoorParade Amersfoort was van 16 t/m 21 oktober 2014 een bijzonder evenement over techniek en innovatie, over de mensen van het spoor, de reizigers en over nog heel veel meer. Gemaak in Adobe Illustrator.

Bekijk afbeeldingen van de plattegrond HIER

NSPLATTEGROND_illustratie-snoei-vormgeving-grafisch-ontwerpbureau-blog1

The Green Village

The Green Village. Design voorstel/richting. Uiteindelijk is toch gekozen voor een wat meer conservatieve aanpak qua grafisch ontwerp. Ontwerp iconen, huisstijl, Magazine design, uitnodiging en poster.

Bekijk hier de presentatie van Snoei Vormgeving thegreenvillage

greenvillage-snoei-vormgeving-grafisch-ontwerpbureau

I Believe Boksschool huisstijl

I Believe Boksschool. Afgelopen zaterdag was de opening van de boksschool I Believe in Rotterdam. Snoei Vormgeving maakte in samenwerking met Studio 320° het nieuwe logo, huisstijl, promotiekaartjes en richtte de Facebook pagina in.

voor de portfolio presentatie kijk hier >  I Believe

ibelieve_snoei_vormgeving_grafisch_ontwerpbureau

infographic like je wijk

Infographic like je wijk. erg druk bezig met een infographic. Like je wijk is een initiatief van Ronald Schouten. Word uitgever van je eigen nieuws!  Zie het als een online magazine, met een uitgever, een hoofdredacteur en een redactieformule… of zoals we het noemen; een contentstrategie.

Meer over like je wijk vind je hier Like je wijk

infographic_snoei_wormgeving_grafisch_ontwerpbureau

I like RTC

I like RTC, Binnenkort meer hierover :)

kussen_RTC

Complete Restyle Nationaal MS Fonds

NMSF_FREELANCE_ILLUSTRATOR_ANDRE_SNOEI-blog
Complete Restyle Nationaal MS Fonds. Afgelopen jaar heeft Grafisch Ontwerpbureau Snoei Vormgeving het Nationaal MS Fonds als nieuwe klant mogen begroeten. Na het ontwerp van het logo werd achtereenvolgens het briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, posters, de collectebus alsook Nieuwslijn Magazine in een nieuw jasje gestoken. We hopen uiteraard nog heel lang voor deze mooie stichting te werken.

Bekijk hier het gemaakte werk

World Solar Challenge Infographic

World Solar Challenge Infographic

Hoe snel rijdt een auto op het licht? De World Solar Challenge is een tweejaarlijkse wedstrijd voor auto’s die rijden op zonne-energie. De teams bestaan vaak uit studenten van technische universiteiten, waaronder een aantal Nederlandse instellingen. Dit jaar starten er teams van Universiteit Twente, TU Eindhoven en TU Delft. In totaal doen er 40 teams mee uit 23 verschillende landen.

SOLARCHALLENGE_INFOGRAPHIC_560